Відома українська співачка Злата Огнєвіч зустріла свого давнішнього переслідувача прямо біля свого будинку. Чоловік більше 5 років не залишає дівчину у спокої та погрожує вбити.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Злата Огнєвіч, фото з соцмереж
Злата Огнєвіч, фото з соцмереж

У 2022 році поліція заборонила чоловікові наближатися до зірки, однак у лютому вона зустріла його в авто біля свого дому.

Раніше він погрожував вбити артистку та її близьких та слідкував за нею після концертів та інших заходів.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Коли дівчина ввімкнула камеру, переслідувач заявив, що опинився у тому місці випадково.

Злата Огнєвич. Фото Instagram
Злата Огнєвич. Фото Instagram

"Ти збожеволіла, чи що? Що ти хочеш? Я на доставку приїхав, розумієш? У тебе що, запитання є? Я тебе чіпаю? Я приїхав на доставку", - виправдовувався він.

Злата звернулась до служби таксі "Uklon", в якому працює чоловік та попросила звернути на нього увагу, адже він небезпечний для оточуючих і несе загрозу для пасажирів.

Кривдник Злати Огнєвіч. Фото Instagram
Кривдник Злати Огнєвіч. Фото Instagram

У 2020 році в інтерв'ю переслідувач дійсно зізнався у тому, що погрожував їй та казав що хоче її вбити. Також чоловік після одного з концертів схопив Злату за руку, чим дуже сильно налякав її і вона вимущена була звернутись до правоохоронних органів.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч втрапила у халепу на відпочинку: "Соромно від своєї неуважності".

Раніше ми повідомляли, що Злату Огнєвіч "кинув" на гроші шахрай: зірка скасовує концерту та звертається до поліції.

Також стало відомо, що біля Злати Огнєвіч впала касетна бомба і артистка ледь не посивіла: "Я все бачила на власні очі".