Старша донька популярної української співачки Олі Полякової Маша, яка нещодавно перенесла операцію, знову опинилася під наглядом медиків. Оля Полякова навіть опублікувала кадри із лікарняної палати.

Зірка не приховувала свого роздратування та натякнула, що дочка сама могла спровокувати погіршення свого статку.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Олі Поляковій у соціальній мережі Instagram.

Stories Олі Полякової, скріншот: Instagram
Stories Олі Полякової, скріншот: Instagram

"Маша Полякова в лікарні. Тобі не набридло, доню? Мені набридло дуже вже! Може, будемо голову включати?", — каже Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ані вона, ані Марія не уточнили причини госпіталізації. Однак Оля звернулася до доньки, а також до всіх молодих людей, щоб вони більше дбали про своє здоров'я і розумно ставилися до того, що вони роблять і споживають.

Маша Полякова. Фото Instagram
Маша Полякова. Фото Instagram

"Я хочу зараз звернутися до своєї дочки Марії та всіх дітей дорослого віку, які думають, що вони якісь двожильні, безсмертні, що вони вже дорослі достатньо, що вони можуть робити, що завгодно... Я хочу вам сказати, що людський організм і тіло - воно тендітне.Треба про себе думати.Тому що, здається, що з'їсти якусь гидоту - нічого страшного, вип'єш зайвого - нічого страшного. Це може погано закінчитися! Молоді люди, думайте головою про своє здоров'я, тому що це може привести вас у кращому разі прямо до лікарняної палати, а в гіршому — не говоритиму куди", — емоційно звернулася Оля.

Нагадаємо, Оля Полякова потрапила під роздачу фанів за кліп на тлі Меморіалу Голодомору: "Це жахливо!".

Раніше повідомлялося, конфлікт між співачкою Анастасією Приходько та психологом Наталією Холоденко набирає обертів: "Більше нічим похвалитися не може!".

Також, фуфайка діда-фермера: ось це хочуть носити українські модниці навесні 2024 року.