Відома травесті-діва Монро навідалась до ТЦК та СП і пройшла військову комісію. Блогерка зізналась, що якби її мобілізували, вона "пристосувалася" би до служби.

Про це вона заявила у подкасті "Ночі Дівочі".

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

Хоча Монро позиціонує себе як жінка, але по паспорту вона все ж чоловік, а тому за законом має стояти на обліку у військкоматі.

Однак артистка вирішила пройти комісію не просто так.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Їй потрібна була довідка, адже вона почала вчитися на клінічного психолога.

"Я була в ТЦК. У мене є документи, військовий квиток. Пройшла ВЛК. Сама прийшла. Направили на ВЛК. Прийшла о 9 ранку на ВЛК з аналізами. Пройшла ВЛК одну, другу. Мені складно про це казати, але йшла я як на розстріл", — розповідає Монро.

Монро зазначає про те, що із діагнозом який вона має, до служби у війську не беруть.

Травесті-діва зізнається, що наважитись прийти до військкомату їй було доволі важко морально і вона вирішила проконсультуватися із юристами.

"Мені складно про це говорити. У мене був старий-старий документ. Можливо, і його було б достатньо, але я вирішила закрити це питання. Я прогуглила все, консультувалася з юристами. Я розуміла, що це або буде відстрочка, або буде "вилучено". Мені потрібен документ, я була готова на все", - розповіла блогерка.

Монро, фото: Instagram
Монро, фото: Instagram

Зірка зазначила, що дуже співчуває нашим чоловікам і сама адекватно сприйме той факт, якщо до неї прийдуть із повісткою. Вона вважає, що за необхідності змогла б пристосуватися до військової служби.

Монро дуже боялася знаходитись у кабінетах разом із гетеросексуальними чоловіками, однак все обійшлося.

Зірка отримала потрібний документ, її підтримали та навіть попросили зробити із нею фото.

Раніше ми писали, що Монро розповіла про зйомку пікантного відео в очікуванні першого разу: "Який секс без хутра під дуп*ю"

Раніше ми повідомляли, що лідер "Антитіла" Тарас Тополя розповів про таємну розмову із Зеленським: "Дійсно все на межі".

Також, Павло Зібров знайшов, як розважитись і вирушив до військових: "Велика віра в Перемогу"