"У нього є позашлюбні діти": відьма розкрила таємницю особистого життя Андрія Данилка

Андрій Данилко. Фото Youtube
Андрій Данилко. Фото Youtube

Андрій Данилко, незважаючи на свою популярність, особисте життя тримає у величезній таємниці. У багаточисельних інтерв’ю він ухилявся в питаннях про своє життя. Проте відьма Марія Тиха зробила розклад на особисте Андрія Данилка та приголомшила викриттям. Артист звик не афішувати особисте життя, тому Марія зробила розклад на те, чи є у нього шлюб, друга половинка чи навіть діти. Також вона подивилась, чи одружиться Андрій Данилко у майбутньому. Однак вона вразила відкриттям про ймовірних позашлюбних дітей артиста. За її словами, у нього вони є, але він не знає про їх існування.

Призивати на фронт хочуть лише молодь: 40-річних можуть залишити у тилу

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У новому законі про посилену мобілізацію планують зосередити увагу на призові українців до 40 років. Це пов'язано із тим,що людям старшого покоління складніше розбиратися та використовувати нові технології під час ведення бою. Про це заявив народний депутат та секретар оборонного комітету Верховної Ради України Роман Костенко. Він повідомив, що у новому законопроєкті було включено економічні та фінансові складові, які нададуть мотивацію майбутнім і діючим військовим. Депутат також зазначив про те, що призов за новим законом буде сфокусований на молодих українцям до 40 років.

Платіжки будуть із "сюрпризом": українцям двічі поспіль підвищили тариф

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Українців "порадували" черговим комунальним "сюрпризом". Деяким споживачам вдруге за два місяці підвищили тарифи на воду та каналізацію. Чергове комунальне подорожчання відбулося в Охтирці, що на Сумщині. На засіданні виконавчого комітету вирішили переглянути розцінки на послуги водоканалу для населення. Так, за результатами коригування тариф на послуги із централізованого водопостачання буде підвищено з 35,84 до 37,17 гривні за кубометр. В той самий час каналізація подорожчає з 37,22 до 39,27 гривні за кубометр. Усього побутовим споживачам доведеться платити майже 77 гривень за кожен кубометр використаної води.

500 грн на місяць: ПриватБанк нарахує бонус на карти українців, кому пощастить

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Клієнти ПриватБанку можуть отримати приємний бонус на картки у розмірі 500 гривень на місяць. Кому та на яких умовах нарахують кошти, пояснили на офіційному сайті фінустанови. Українці з картками ПриватБанку можуть щомісяця одержувати грошовий бонус у розмірі 500 гривень. Однак для цього доведеться виконати декілька умов. Так, фінустанова запустила нову акцію, в рамках якої повертає кешбек у розмірі 3% від загальної суми витрат у салонах краси, фітнес-залах, медичних лабораторіях та медичних закладах. Пропозиція діє для всіх карток "Привату", крім корпоративних.

Гранатомет рванув прямо у школі: поранені батьки і діти

Окупанти принесли на дитячі змагання ручний гранатомет. Фото Telegram
Окупанти принесли на дитячі змагання ручний гранатомет. Фото Telegram

В окупованому Мелітополі пролунали гучні вибухи. Цього разу нашим бійцям навіть не потрібно було витрачати свою зброю та снаряди, адже у зал де проходили дитячі спортивні змагання хтось з росіян приніс гранатомет і вистрілив із нього. У повідомленні йдеться про те, що під час проведення спортивних змагань в мелітопольському спортивному комплексі № 3 пролунали потужні вибухи. Незабаром із приміщення почали евакуйовувати дітей, а на місце прибула міліція та швидка допомога.