Українська співачка та актриса Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram.

Оля Полякова з ведучою Машею Єфросініною одного разу підготували спецвипуск шоу "Дорослі дівчатка" до Дня святого Валентина 14 лютого, а обговорювали вони відповідні теми, а саме – помилки перших побачень.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: Instagram
Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: Instagram

У Instagram з'явився фрагмент, на якому зірки діляться забавними коментарями, виходячи з яких можна зрозуміти, що випуск, що стоїть, і його потрібно подивитися.

Насамперед Полякова зазначила, що в жінці має бути загадка, але коли побачення переходить у тісніший контакт, на ранок після бурхливої ​​ночі може виникнути в голові питання.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Чому він мені не подзвонив?", - сказала Полякова.

А Єфросиніна поділилася, що їй властиво стрибати з одних стосунків до інших, а в голос вони обидві заявили, що у світі 4 мільярди чоловіків, явно натякаючи на те, що зациклюватись на єдиному не потрібно.

Нагадаємо, що Оля Полякова потрапила під роздачу фанів за кліп на тлі Меморіалу Голодомору: "Це жахливо!"

Раніше ми повідомляли, що оголена Оля Полякова під сильними чоловічими руками дізналася, що таке щастя: "Вже як Волочкова...".

Також стало відомо, що Оля Полякова здивувалася чоловікові з яйцями на її кухні: "Сергій нічого так собі".