Українська поп-виконавиця Юлія Лущинська, яка нещодавно народила дитину, нещодавно шокувала своїх шанувальників щирим зізнанням про один дуже складний період у її житті та творчості.

Як виявилося, рік тому, відразу після гучного резонансу навколо її пісні "Танцюю гопака", дівчина виявилася буквально за крок від самогубства через жорстоку хвилю критики та цькування в мережі.

Юлія Лущинська, фото: Facebook
Юлія Лущинська, фото: Facebook

За словами самої співачки, відразу після релізу цього треку вона почала отримувати масу загроз та образливих коментарів. Навіть вийти на вулицю та сходити в магазин для Юлії було проблемою, адже скрізь її впізнавали "фанати" і починали насміхатися та вигукувати образливі слова. Тому дівчина постійно почувала себе беззахисною, самотньою та розгубленою.

[quote author=""]"Мені погрожували і хотіли вбити. Коли впізнавали, то починали насміхатися. А я почувала себе зовсім не захищеною. я не могла вийти з дому одна. Хотілося втекти від усіх", - зізналася вона в публікації. /quote]

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Юлія Лущинська, скріншот: Instagram
Юлія Лущинська, скріншот: Instagram

Проте, за словами співачки, якоїсь миті щось її зупинило від фатального кроку. А через кілька днів вона дізналася про свою вагітність - і сама дитина допомогла їй знайти в собі сили жити і боротися далі, незважаючи ні на що.

"Більше у мене не було таких думок. Тому що я не маю права залишати життя іншої маленької, ні в чому не винної дитини", - розповідає Юлія.

Нагадаємо, "будемо голову включати?": дочка Олі Полякової Маша знову опинилася на лікарняному ліжку

Як повідомляв "Знай.uа", Злата Огневич пережила найбільший "гастрольний" жах: "Досі всю трясе"

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч став винуватцем впровадження нічної зміни в ТЦК: "Тепер вони працюють багато"