74-річний Михайло Поплавський – колишній ректор Київського національного університету культури та мистецтв, співак із відомим хітом "Вареники мої у сметані" і просто майстер спокуси нещодавно поділився простими, але дуже актуальними порадами, як здобути таку саму славу.

Дивно, але у свої роки він користується популярністю як у дорослих, так і підлітків, і у багатьох залишаються питання, в чому його секрет.

Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube
Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube

Так, на своїй сторінці в Instagram він поділився своїм архівним відео, де розповідає про своє ставлення до жінок, яке, як виявилося, досі не погіршилося.

"Жінки найпрацездатніші. І я хочу сказати, що просто така аура, яку я створюю для жінок – вони до мене липнуть, як бджоли на мед. Тому що я їм створюю умови, я їм даю мотивацію і даю перспективу. І кожна людина, яка до мене заходить у команду, вона знатиме, де вона буде через 3, через 5, через 10 років. І вони теж себе реалізують як творчі особи", – каже Михайло.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube
Михайло Поплавський. Фото: скрін youtube

Поплавський тим самим підкреслює, що незнання у відносинах з жінкою може призвести до її втрати інтересу, і важливо підігрівати інтерес тим, що ви надаватимете їй сили і віру в себе, тому що не тільки власними зусиллями людина може розкрити свій внутрішній потенціал – іноді для цього потрібний ривок.

Також ми писали, з милим рай і в курені, якщо милий на Porsche: 3 знаки Зодіаку, який не дивляться на гаманець коханого

Крім того, наш портал повідомляв, Михайло Поплавський підказав юним студенткам, як здати в нього сесію: "Розраховуйте на свій досвід"