Грандіозні новини чекають на всіх шанувальників магії: у 2026 році Warner Bros. Discovery планує випустити перший сезон телесеріалу зі всесвіту Гаррі Поттера на свій стрімінговий сервіс Max.

У рамках цього хвилюючого проекту творці припускають випуск семи сезонів, кожен з яких буде адаптований однією з знаменитих книг Дж.К. Роулінг.

Серіал "Гаррі Поттер" / фото: скріншот Youtube
Серіал "Гаррі Поттер" / фото: скріншот Youtube

Генеральний директор Warner Bros. Discovery, Девід Заслав, поділився цією новиною під час звіту про прибутки компанії за 4 квартал.

Заслав каже, що компанія відчуває неприховане хвилювання від повернення до Гаррі Поттера, особливо з огляду на те, що останній фільм франшизи був випущений більше десяти років тому.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Моллі Візлі і Гаррі Поттер
Моллі Візлі і Гаррі Поттер

Новий серіал обіцяє свіжий погляд на світ чаклунства. Поки не було оголошено кастинг, але глядачі зможуть чекати на нових осіб на екрані. Проте, Деніел Редкліфф, який зіграв Гаррі у фільмах, сказав, що не шукає повторної участі у проекті.

Згідно із заявою WBTV, у новому серіалі буде представлено абсолютно новий акторський склад. Хоча йде пошук сценаристів, поки не визначено керівника проекту, шоураннера. Новий акторський склад буде створено з нуля, і перші дві книги, де герої молодші 11-12 років, становлять особливу складність для кастингу.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що після успіху "Hogwarts Legacy" геймерам пообіцяли повноцінну гру про квідич: проходять тести

Вам буде цікаво дізнатися, добрий чарівник або темний маг? Творці "Hogwarts Legacy" показали, який факультет найпопулярніший