Епохальна франшиза "Форсаж" добігає кінця, залишаючи після себе неймовірну спадщину та величезну армію шанувальників.

Він Дізель, зірка та рушійна сила цієї культової саги, оголосив на фестивалі CinemaCon, що остання частина буде розділена на два фільми – Fast X та його продовження, останній з яких вийде у 2025 році.

Він Дізель та Брі Ларсон, фото: brielarson/instagram
Він Дізель та Брі Ларсон, фото: brielarson/instagram

У своєму емоційному повідомленні в Instagram Дизель підтвердив цю новину, висловивши глибоку вдячність мільйонам шанувальників у всьому світі.

"Щойно завершилася наша зустріч зі сценаристами та всією командою наприкінці тижня... Сказати, що хвилювання перед фіналом було неймовірно сильним - це нічого не сказати", - поділився він.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Форсаж", фото: Instagram
"Форсаж", фото: Instagram

"Дякую вам за те, що ви стали основою цієї всесвітньої саги, яка завдяки вам виходить за рамки екрану. Цей грандіозний фінал — це не просто кінцівка; це свято неймовірної родини, яку ми збудували разом", - додав Він Дизель.

Режисер Луї Летерр'є, який зняв "Форсаж X", знімає і останню частину епічної саги. Десята частина, нагадаємо, заробила понад 700 мільйонів доларів у прокаті.

Нагадаємо, холодна війна, ядерна бомба та вторгнення: Netflix випустив трейлер документалки про реалії життя українців

Як повідомляв "Знай.uа", племінник Майкла Джексона "відродив" легендарного співака: ніхто не міг повірити своїм очам

Знай.ua писав, Дедпул і Росомаха зустрінуться в новому супергеройському фільмі: у Marvel заінтригували трейлером з Райаном Рейнольдсом і Гью Джекманом