Популярна американська співачка LP (справжнє ім'я Лора Перґоліцці) похизувалася перед шанувальниками худі із російським прапором. Цікаво що цього інциденту вона підтримувала Україну та засуджувала повномасштабне вторгнення.

Про це повідомляє"СЛУХ".

Співачка LP. Фото Instagram
Співачка LP. Фото Instagram

Артистка у своїх соціальних мережах похизувалася новеньким худі від російських шанувальників.

На одязі був зображений корабель із вітрилами у кольорах прапора країни-агресорки із написом: "Russia official". Вона також заявила, що дуже любить своїх російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Ролик швидко поширився у мережі, і на LP посипалася хвиля хейту. Вона видалила відео із худі, однак не вибачилась перед українськими шанувальниками.

Натомість співачка опублікувала відео, в якому заявила що пишається своїми слухачами по всьому світу та знає, що зараз у країнах Балтії живе багато українських біженців.

Співачка LP. Фото Instagram
Співачка LP. Фото Instagram

LP висловила підтримку українським переселенцям у цьому регіоні та додала, що чекає зустрічі з ними на концертах у березні.

"Я дуже пишаюся і вдячна кожному своєму фанату по всьому світу. І я знаю безліч українських біженців. Я б хотіла сказати українським прихильникам, як багато я вас підтримую і завжди підтримувала. Я люблю вас і сподіваюся побачити найближчими тижнями. Дякую, що підтримуєте мене багато років. Не можу дочекатися зустрітися з вами", — "відбілилась" співачка.

Раніше повідомлялося, Іван Дорн оскандалився, приєднавши Польщу до України: "Тихо ширимо кордон".

Як повідомляв "Знай.uа", "зі мною всі норми": боєць "ТРО Майамі Влад Яма" розлютив українців у день страшної трагедії

Знай.uа писав, зкористався медійністю: стало відомо, як зрадник Яма виїхав закордон