Разом із весняним сонечком, до прихильників кіноіндустрії завітають і довгоочікувані прем'єри. Тому, якщо не знаєте, яку стрічку обрати на вечір, то ми вам в цьому допоможемо.

В березні вийдуть на екрани багато цікавих новинок, але ми розповімо про топ 5. Вони вразять вас не лише сюжетом, а й акторським складом та цікавою роботою режисерів.

Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube
Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube

Панда Кунг-Фу 4

Вже 7 березня, четверта частина анімаційного фільму зможе порадувати прихильників. Тепер легендарний По шукатиме свого наступника та стане лідером Долини Миру. На нелегкому шляху йому зустрічатимуться не лише друзі, а й нова лиходійка - підступна Хамелеонша.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube
Панда Кунг-Фу 4. Фото скріншот з Youtube

Я, Побєда і Берлін

Ця українська кінострічка показує шлях музиканта початківця Кузьми, який разом зі своїм другом Бардом вирушає за кордон. Головна мета поїздки - обмін жовтої "Побєди" на дорогий "Мерс". В Україні стрічку презентують вже 14 березня.

Кадри з трейлеру "Я, "Побєда" і Берлін. Фото: скрін Ютуб
Кадри з трейлеру "Я, "Побєда" і Берлін. Фото: скрін Ютуб

Годзілла та Конг: Нова імперія

Це продовження популярного фільму Годзілла проти Конга. В новій частині загадкова сила стає на шляху не лише головних героїв, а й усього світу. Прихильники зможуть побачити історію походження титанів та розповість про те, як доля їх пов'язала з людством. Старт фільму в Україні почнеться 11 квітня.

Годзілла
Годзілла

Мисливці на привидів: Крижана імперія

Ця прем'єра є продовженням фільму "Мисливці на привидів:З того світу", який в 2021 році набув шаленої популярності. В новій частині мисливці різних поколінь об'єднуються, щоб захистити планету від Льодникового періоду. Запланована дата показу - 21 березня.

Мисливці за привидами. Фото скріншот з Youtube
Мисливці за привидами. Фото скріншот з Youtube

Уявний друг

Ця новинка порадує кіноманів - любителів жанру жахи. Головна героїня Джесіка мріє про сімейний затишок та тепло в батьківському будинку. Але коли її молодша донька знаходить плюшевого ведмедика, всі її надії згасають. Побачити нову стрічку, глядачі зможуть вже 14 березня.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, фанати шоковані перенесенням "Месників 5" та відходом головного лиходія: що трапилося

Раніше портал Знай інформував, "Продовження могло би бути...": Лаврін - Григорій Бакланов зі "Спіймати Кайдаша" висловився про новий сезон серіалу

Також наш портал повідомляв, холодна війна, ядерна бомба та вторгнення: Netflix випустив трейлер документалки про реалії життя українців