На платформі Netflix зняли документальний фільм на 9 серій, в якому покажуть розвиток холодної війни та вторгнення в Україну. Документалка має назву "Переломний момент: бомба і холодна війна".

Трейлер з інтерв’ю Володимира Зеленського вийшов 22 лютого на платформі, де показали кадри бомбардувань та окупації українських міст.

Документалка про Україну від Netflix. Фото: скрін відео
Документалка про Україну від Netflix. Фото: скрін відео

На сайті анонсували роботу і написали:

"Кожен епізод розглядає поточний конфлікт між росією та Україною як приклад того, як досліджувана історія безпосередньо пов’язана з подіями сьогодення"

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Режисер картини Браян Кіппенберер акцентував увагу на тому, що наразі кожен куточок України є відлунням холодної війни.

Нетфлікс. Скрін ютуб
Нетфлікс. Скрін ютуб

У картині є інтерв’ю 7 чинних та колишніх лідерів країн, включно з президентом України Володимиром Зеленським. Також є епізоди з лідером НАТО Єнсом Столтенбергом, які висвітлюють сучасну ситуацію на світовій арені.

Володимир Зеленський. Фото кадр з "Youtube"
Володимир Зеленський. Фото кадр з "Youtube"

Варто відмітити, що обкладинка трейлера фільму – інтерв’ю українського лідера Володимира Зеленського. В короткому епізоді можна побачити фрагмент розмови з ним: «Вони бачать Україну частиною імперії».

Нетфлікс. Скрін Ютуб
Нетфлікс. Скрін Ютуб

В описі фільму йдеться про те, що США та СРСР довгі роки вели холодну війну і це, дивовижно, можна побачити на сучасних подіях. Нінішня ситуація показує наглядно, що холодна війна триває, а світ наразі знаходиться на порозі страшнішої події - ядерної війни.

Прем’єрний показ на платформі запланований 12 березня 2024 року.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Друг України" Том Круз почав зустрічатися з росіянкою - заради неї вештається в іншій країні

Раніше наш портал інформував, Трамп повертається: обіцяє скасувати допомогу та змусити Україну сісти за стіл переговорів

Також портал Знай повідомляв, "Стасік, хто ми?..": Андрій Бєдняков показав, які "перли" з погрозами йому пишуть росіяни