Історія кохання "Аслана" і Маргарити - це зворушлива історія про те, як двоє закоханих подолали відстань та труднощі воєнного часу.

Піхотинець "Аслан" переконав Маргариту тимчасово залишити Україну та вирушити до Австрії, але через онлайн-зв'язок вона залишалася з ним протягом його служби, розповіло джерело.

Фронтовики на Донбасі, фото: GETTY IMAGES
Фронтовики на Донбасі, фото: GETTY IMAGES

Їхнє знайомство почалося далекого 2014 року, але стосунки розцвіли лише у 2022, коли "Аслан" зробив пропозицію через відеозв'язок і попросив Маргариту вийти за нього заміж.

"Хочеш, приїжджай, одружимося."

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Дівчина відповіла "Так", однак їй довелося цілих 36 годин діставатися до свого коханого, оскільки той перебував у Києві.

Військовослужбовець / фото: depositphotos
Військовослужбовець / фото: depositphotos

Весілля пройшло в атмосфері військової частини, серед бойових друзів, і навіть без традиційних весільних атрибутів це було торжество кохання та відданості. Молодята здобули своє сімейне щастя після промови від командира роти.

"Він нас і розписував, а вітали – побратими. Так, не було у нас ні романтичного квітково-солодкого періоду, ні походів у кафе. Тільки тепла підтримка та спілкування. Але для справжнього кохання цього достатньо", – розповів "Аслан".

Після весілля Маргарита продовжує підтримувати чоловіка і навіть приїжджала до нього Бахмут, щоб принести світло та надію у військові будні.

Раніше ми писали про те, що ткалися дарувати кругленьку суму: дівчина порвала з коханим за 4 дні до весілля через гостей

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Думали, я не знав?": наречений зганьбив наречену перед усіма