Відомий шоумен та телеведучий Андрій Бєдняков пояснив, чому ми не можемо віддати деякі свої території росії для того, щоб домовитись із ними та припинити війну. Артист вважає, що окупанти не зупиняться на Донецькій чи Луганській області.

Про це він розповів у подкасті Центру протидії дезінформації та "Укрінформу".

Артист вважає, що нам таки доведеться домовлятися із росіянами, як би не хотілося "вирізати" їх із земної кулі, адже так історія показує, що війна завжди закінчується перемир'ям. Однак Бєдняков вважає, що їм не можна віддавати наші регіони, які зараз окуповані чи анексовані.

Андрій Бєдняков. Фото Instagram
Андрій Бєдняков. Фото Instagram

"Нам все-одно з ними доведеться розмовляти. Будь-яка війна закінчується розмовами та перемовинами. Вони нікуди від нас не дінуться, але так історично склалося, що вони наші сусіди. Ми не можемо туди кинути якусь прірву, щоб це перетворилося на океан, але мені не хочеться віддавати території, і я не зможу прийняти, що в нас забрали Крим чи Донбас", — зазначає шоумен.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Бєдняков також нагадав деяким українцям про те, що фронт насправді не так і далеко, і що просуваючись на кожен кілометр, росіяни отримують можливість бити по новим українським містам.

Андрій Бєдняков. Фото Instagram
Андрій Бєдняков. Фото Instagram

"Зараз в мене немає думок про те, що віддаймо їм якусь територію. Ці люди не зупиняться. На жаль деякі цього не розуміють. Вони розуміють, що Авдієвка це десь далеко, але вони б*ять не розуміють, що 2 зайві кілометри це для того, щоб просунулась артилерія, щоб х*рячити українські міста далі. Кожні 2 км, кожне захоплене місто — це на 2 кілометри ближче до Івано-Франківська, до Львову", — додав телеведучий.

Нагадаємо, Андрій Бєдняков потролив зрадника Влада Яму: "Нагадав, що 12 років тому..."

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Бедняков тонко посміявся над Потапом: бізнес-класом у Миколаєві.

Знай.uа писав, Бєдняков закликав українців більше донатити, але отримав "ляпаса": "Люди вже давно намагаються вижити"