Тарас Тополя, лідер гурту "Антитела", на початку російського вторгнення приєднався до ЗСУ разом з іншими учасниками групи, але у серпні 2022 року їх було демобілізовано. На початку війни вони працювали парамедиками у небезпечних зонах, рятуючи військових.

Тарас Тополя брав активну участь у благодійних концертах та збирав кошти для підтримки армії.

Тарас Тополя / фото: скриншот Youtube
Тарас Тополя / фото: скриншот Youtube

Однак зараз Тарас перебуває вдома, зі своєю родиною. Таким чином, у шанувальників та журналістів постало питання, чи повернеться лідер на фронт?

В інтерв'ю "Ближче до зірок" Тополі розповів, що, хоча у нього немає особистого бажання повернутися на фронт, за наказом головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського він та інші учасники групи готові негайно вирушити на передову.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Тарас Тополя / фото: скриншот Youtube
Тарас Тополя / фото: скриншот Youtube

"Фронт – це не прогулянка, або якийсь кураж. Це піт, кров, сльози, біль, втрата побратимів, поранення, бруд, мат, перемоги та поразки. У мене немає того характеру, щоб я добровільно хотів туди повернутися. А якщо нас назад відправить на передову пан Сирський, то ми скажемо "так" і вирушимо на нуль. Ми військовослужбовцями були і залишаємося ними", — відповів він.

Раніше ми писали про те, що " Антитіла" засудили участь України на конкурсі Євробачення: "Вимагаємо кошти та снаряди"

Крім того, Знай.ua повідомляв, дружина Тополя з "Антитела" Alyosha зізналася про те, як відстань вплинула на їхній шлюб: "Взагалі б не полетіла в ту Америку..."

Також наш портал інформував, до розтину Марина Бех-Романчук зняла штани і показала кільця: "Соромно за те, наскільки це..."