Після розлучення з колишнім депутатом Юрієм Арістовим, блогерка та ведуча Марина Арістова не могла залишитися осторонь обговорення скандальної поїздки свого колишнього чоловіка на Мальдіви.

В інтерв'ю Марина вперше дала пояснення такому необдуманому та скандальному вчинку свого чоловіка. Вона каже, що Юрій вирішив вирушити на відпочинок за кордон, щоб дати своїм дітям можливість насолодитися океаном.

Незважаючи на спроби Марини впливати на його Юрія, він був рішуче налаштований:

"Це імпульсивна людина, яка якщо щось вирішила, то це зробить. Він сказав, що війна може бути ще 10 років, і я хочу, щоб діти поїхали в океан. Я йому неодноразово говорила, що ці Мальдіви мені не потрібні. Ми багато подорожували. за ці 13 років."

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Скандал навколо Юрія Арістова спалахнув минулого літа, коли його помітили на Мальдівах, незважаючи на заявлене службове відрядження до Польщі. У результаті шуму, що піднявся, депутат подав заяву про відставку.

Марина розповіла, що не може схвалити вчинок свого колишнього чоловіка, але в той же час запевняє, що він дійсно перебував у відрядженні і вирушив на Мальдіви після виконання робочих обов'язків.

"Я його не вигороджую, але він не такий страшний, як його намагалися намалювати. Він не вкрав нічого, коли поїхав на Мальдіви! Морально-етична сторона цих Мальдів — г*вно, але якщо брати корупційну історію , то це не корупція. Як до політики він заробляв, так і після. Людина прийшла з бізнесом. Так, він обдурив, але він був у відрядженні. Він поїхав офіційно у відрядження", — сказала Марина.

Крім того, Знай.ua повідомляв, колишня дружина екснардепа Аристова розповіла про те, що їй довелося одружуватися: "У політиці у всіх є коханки"

Також наш портал інформував, про матюкав українців та погрожував Залужному: Пашинський у злитих аудіозаписах відкрив секрети "оборонної кухні" - ЗМІ