Олександр Феклістов, російський актор, відомий нам за роллю Сан Санича Берковича у "Сватах" виїхав з росії. Він ще не початку війни підтримав Україну, а потім актору не стало місця у країні агресорці. Про його шлях та відношення до своїх колег він розповів в інтерв'ю на Ютуб каналі.

"Це не релокація, це еміграція, і це прийшло майже одразу, щойно прийшло рішення про те, що треба їхати. Я відчував, що ми з глядачем потрібні одне одному. Але, на жаль, потім почали закриватися спектаклі, і не залишилося можливості контакту", – інформував актор.

Свати. Фото: Вікіпедія
Свати. Фото: Вікіпедія
Свати. Фото: Вікіпедія

Він розповів, що його стали скасовувати саме тоді, коли він озвучив свою позицію. Також він зазначив, що такі дії були протизаконні. Незрозуміло на якій підставі це відбулось, адже закону такого немає. Головний режисер просто сказав: "Я не зміг тебе відстояти".

Водночас, артист відмітив, що навіть до початку повномасштабного вторгнення його колеги не поважали Україну, хоч і знімались там.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Олександр Феклістов
Олександр Феклістов

"Хтось вважав, що Україна не країна, навіть знімаючись там. Це до питання хворобливої імперської свідомості. Яка Україна – країна, яка мова українська? Навіщо це все? Давайте жити, як жили. Люди вважали так, навіть мило спілкуючись з українцями. І це до анексії Криму. Ми сперечаємося, ми розмовляємо, ми лаємося. Але це чітко поділ усередині людей. Розлом стався. Що з цим робити? Не знаю" – відзначив артист.

Наразі Феклістов перебуває в Іспанії, куди переїхав з росії. Повертатись туди поки що не планує.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Машу Полякову звинуватили у крадіжці одягу на 8 тисяч гривень: заперечує все, але новий боді подобається

Раніше наш портал інформував, колишня дружина екснардепа Арістова розповіла про те, що їй довелося терпіти у шлюбі: "В політиці у всіх є коханки"

Також портал Знай повідомляв, актриса "Слуги народу" звинуватила Майдан у вбивстві України: вже два роки розповсюджує проросійські наративи, але танцює у театрі