Позорові наративи та проросійські погляди актриси Олени Рєпіної, відомої за серіалами "Слуга народу", "Папік" та "Реальна містика", викликали бурю обговорень у соціальних мережах.

У своїх Facebook-постах та відео, які вона розміщує , Рєпіна стверджує, що "Майдан убив Україну" , діти Донбасу "стали личинками колораду" і відкрито не приховує свою проросійську позицію.

Незважаючи на популярність актриси та її активну участь у Київському драматичному театрі "Браво", її різкі висловлювання викликають шок та здивування.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Журналістка Аліна Доротюк звернула увагу на слова Олени та виклала відео та скріншоти у своєму Telegram-каналі.

У прямому ефірі для своїх передплатників Рєпіна не приховує своєї неприязні до Майдану, заявляючи:

"Я не була на Майдані. Я ненавиджу Майдан. Я вважаю, що Майдан убив Україну. Ось те, що зараз з нами, це наслідки Майдану. Ви можете мене заплювати, можете не заплювати. Проклятий Майдан! Ніхто не відповість."

Її позицію також можна побачити у контенті її TikTok-акаунту, де вона обговорює зняття радянської зірки з обеліска на честь міста-героя Києва та дає експертну думку про декомунізацію, заявляючи: "Бог не Тимошка, бачить трошки" .

@elenarepkaj

падение истории....падение нравов....падение истории.... падение....человечности....

♬ оригинальный звук - elenarepkaj

Нагадаємо, ш умне гуляння до річниці війни: у Вінниці оскандалились витівкою

Раніше ми писали про те, що П отап ще більше розлютив усіх, з'явившись із чоловіком Меган Фокс, що принизила українок