Позорові наративи та проросійські погляди актриси Олени Рєпіної, відомої за серіалами "Слуга народу", "Папік" та "Реальна містика", викликали бурю обговорень у соціальних мережах.

У своїх Facebook-постах та відео, які вона розміщує , Рєпіна стверджує, що "Майдан убив Україну" , діти Донбасу "стали личинками колораду" і відкрито не приховує свою проросійську позицію.

Незважаючи на популярність актриси та її активну участь у Київському драматичному театрі "Браво", її різкі висловлювання викликають шок та здивування.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Журналістка Аліна Доротюк звернула увагу на слова Олени та виклала відео та скріншоти у своєму Telegram-каналі.

У прямому ефірі для своїх передплатників Рєпіна не приховує своєї неприязні до Майдану, заявляючи:

"Я не була на Майдані. Я ненавиджу Майдан. Я вважаю, що Майдан убив Україну. Ось те, що зараз з нами, це наслідки Майдану. Ви можете мене заплювати, можете не заплювати. Проклятий Майдан! Ніхто не відповість."

Її позицію також можна побачити у контенті її TikTok-акаунту, де вона обговорює зняття радянської зірки з обеліска на честь міста-героя Києва та дає експертну думку про декомунізацію, заявляючи: "Бог не Тимошка, бачить трошки" .

@elenarepkaj

падение истории....падение нравов....падение истории.... падение....человечности....

♬ оригинальный звук - elenarepkaj

Нагадаємо, ш умне гуляння до річниці війни: у Вінниці оскандалились витівкою

Раніше ми писали про те, що П отап ще більше розлютив усіх, з'явившись із чоловіком Меган Фокс, що принизила українок