Відомий український артист Андрій Данилко, якого мільйони по всьому світу знають за сценічним образом Вєрки Сердючки, Андрій Данилко замилував підписників своїм дитячим фото.

Артист опублікував його на своїй сторінці в Instagram.

Андрій Данилко. Фото Youtube
Андрій Данилко. Фото Youtube

Андрій розмістив у соціальний мережі чорно-біле фото на якому він ще зовсім дитя.

Артист позує на камеру у відпрасованій білій сорочці та стрижці із кумедною гривкою і щиро посміхається.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Він вирішив не "грузити" своїх шанувальників довгими постами, а запропонував їм відгадати, скільки йому років на фото.

"А чи вгадає хтось рік?", — звернувся Данилко до своїх шанувальників.

Українців дуже замилувало фото Андрія і вони зробили йому багато компліментів. Зокрема, ведучому Бєднякову особливо сподобався чубчик артиста.

"Рік рівної чолки!"; "Яка булочка з корицею!! І неважливо який рік, якщо зараз все той самий погляд)"; "Це рік десь 78. Наш улюбленець! Ще будуть в нього діти, от побачите", "Байдуже який рік, красунчик, мамина зірочка.Дуже гарний і талановитий"; "Боже дякую вам за фото. Які приємні емоції., зразу посмішка на обличчі від споглядання. Ангелятко", — пишуть українці.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка підняла спідницю і показала пропагандистам: "Хр*н вам! Танцюватимемо!"

Як повідомляв "Знай.uа", обійми Данилка з "хорошими російськими" продовжуються: стало відомо про черговий зашквар артиста

Знай.ua писав, Вєрку Сердючку звинуватили в тому, що розважає росіян у Ніцці: фанати не змовчали