Нардеп пояснив, чого точно не буде у законопроєкті про мобілізацію

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

Законопроєкт про мобілізацію розбурхав суспільство і викликав неабиякий резонанс. Кожен день випливають всілякі деталі, які планують впровадити. Нардеп та член оборонного комітету Федір Веніславський розповів, чого українці в новому законопроєкті точно не побачать. 27 лютого Верховна Рада почала розглядати проєкт про мобілізацію, в якому є вже понад 4000 правок. За словами посадовця, точно відхилили тему з електронним кабінетом військовозобов’язаного та електронну повістку. Точно буде посилення повноважень органів державної влади, організацій та підприємств, стосовно повноцінної участі їх у процесах мобілізації.

Зірка "Сватів" втік з росії та розповів всю правду про колег-путіністів: "Не вважали Україну країною..."

"Свати", фото: Instagram
"Свати", фото: Instagram

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Олександр Феклістов, російський актор, відомий нам за роллю Сан Санича Берковича у "Сватах" виїхав з росії. Він ще не початку війни підтримав Україну, а потім актору не стало місця у країні агресорці. Про його шлях та відношення до своїх колег він розповів в інтерв'ю на Ютуб каналі. Він розповів, що його стали скасовувати саме тоді, коли він озвучив свою позицію. Також він зазначив, що такі дії були протизаконні. Незрозуміло на якій підставі це відбулось, адже закону такого немає. Головний режисер просто сказав: "Я не зміг тебе відстояти".

Тарифи на воду піднімуть майже на 30%: багатьох зачепить, але декого пронесе

Відключення води. Фото: скрін youtube
Відключення води. Фото: скрін youtube

Послуги з централізованого водопостачання та водовідведення дорожчатимуть, але деяких споживачів перерахунок тарифів не торкнеться. Так, на Житомирщині оголосили про перегляд тарифів на послуги Биківського комунального підприємства "Водолій". До нових цін на воду та водовідведення слід готуватися Ⅱ та Ⅲ групам споживачів. Це бюджетні установи, підприємства та приватні підприємці. Централізоване водопостачання подорожчає на 27,7% – з 39,14 до 50 гривень за кубометр. Водночас каналізація стане дорожчою на 26,9%.

"Авдіївка – лише початок": командир штурмовиків попередив всіх, хто сподівається перечекати

Командир 3 ОШБр "Макар". Фото: скріншот Youtube
Командир 3 ОШБр "Макар". Фото: скріншот Youtube

Авдіївка була лише початком великої операції росіян захоплення наших території. Українцям варто готуватися до серйозної оборони своїх кордонів і поповнювати запаси зброї та чисельність війська. Захисник зазначає про те, що росіяни не зупиняться на захопленні Авдіївки. Це місто стало лише початком їх нової наступальної кампанії та окупанти спрямовують все більше сил для того, щоб захопити наші території. Також військовий додав, що не варто сподіватися "перечекати" війну сидячи на дивані, адже росіяни налаштовані грати "на довгу".

Буряк, морква та зелена цибуля за новими цінами: в скільки обійдуться популярні овочі

Ціни на овочі. Фото: скрін youtube
Ціни на овочі. Фото: скрін youtube

Українцям стане простіше дозволити собі частину популярних овочів. Наприклад, морква за останній тиждень у середньому подешевшала на 14%. Фермери готові відвантажувати продукцію 7-10 гривень за кілограм. За інформацією аналітиків, на ринку збільшується пропозиція моркви середньої та низької якості через те, що продукція у сховищах активно псується через досить теплу зиму. Фермери змушені розпродувати запаси, а це провокує зниження цін.