Відомий український актор театру та кіно Віктор Андрієнко згадав, як колись брав участь в одному проекті разом із російською актрисою Анастасією Заворотнюк. За словами кінозірки, росіянку було вражено до сліз українським шоу-бізнесом.

До 2014 року російські знаменитості були найчастішими гостями на українському телебаченні. В одному з тогочасних шоу "Як дві краплі води" провідною була російська актриса Анастасія Заворотнюк.

Про це Віктор Андрієнко розповів у великому відвертому інтерв'ю проекту "Наодинці", сюжет якого доступний у YouTube.

Віктор Андрієнко, скріншот: YouTube
Віктор Андрієнко, скріншот: YouTube

Андрієнко каже, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" була шокована нашим шоу-бізнесом і як спілкуються між собою артисти: мовляв, російський зірковий бомонд зовсім інший.

Популярні новини зараз
Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Проект "Як дві краплі води" виходив восени 2013 року, за кілька місяців до початку Революції Гідності. До зйомок залучили чимало як російських, так і українських зірок. Після завершення шоу, як згадує Віктор Андрієнко, до нього до гримерки зайшла Заворотнюк та розплакалася.

Росіянка не могла повірити у те, як українські знаменитості підтримують одна одну, хоча на екрані були запеклими конкурентами. Анастасія не стримала емоцій і гірко розплакалася: мовляв, у російському шоу-бізі такого тепла та розуміння немає.

Віктор Андрієнко, скріншот: YouTube
Віктор Андрієнко, скріншот: YouTube

"Коли ми закінчували, Заворотнюк так розплакалася. Вона як побачила, як ми спілкуємося, як увесь натовп, який конкуренти між собою аплодують. Вона каже: "Як це? Ви ж конкуренти і все аплодуєте один одному". Вона прийшла до гримерки і розплакалася на плечі. Вона говорила: "Ви – інші, у нас такого немає", – згадав Андрієнко.

Нагадаємо, це точно "няня Віка"? У мережі показали незвичний вигляд онкохворої Анастасії Заворотнюк.

Раніше повідомлялося, "брудний" Маріуполь та дурні українки: як росія "годувала" пропагандою та принижувала Україну в серіалі "Моя прекрасна няня".

Також, стан Анастасії Заворотнюк стрімко погіршується, чоловік Петро Чернишев скасував гастролі заради "няні Вікі".