Дочка відомої української співачки Олі Полякової потихеньку підкорює власну публіку, активно розвиває блог та розповідає про насичене життя.

Маша Полякова відзначила своє 18-річчя у Парижі минулого року разом із хлопцем, з яким уже встигла розлучитися.

Маша та Оля Полякові / фото: Instagram Маші Полякової
Маша та Оля Полякові / фото: Instagram Маші Полякової

Вона не присвячувала шанувальників подробиці того, як пройшли її канікули з нагоди свята, але розмістила фото на тлі Ейфелевої вежі. Парочка цілувалась, а сама Маша досить усміхалася.

Також дівчина залишила під публікацією підпис, який насправді має трагічний сенс і з початку війни стосується багатьох українців.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Хочу жити, а не виживати", - написала вона.

Маша Полякова, фото з Instagram
Маша Полякова, фото з Instagram

Це і стало приводом для хейту у бік доньки Полякової. Користувачі мережі були дуже обурені тим, що вона скаржиться, хоча нічого не знає про виживання. Також Маші нагадали, що в Україні триває жорстока війна, допоки вона насолоджується комфортом у Парижі.

"А в цей час в Україні йде Велика Вітчизняна Визвольна війна українського народу проти російсько-фашистських окупантів", "Так, у Парижі вижити нелегко", "Це хто там виживає? І тобі не соромно?", "Іди працюй", - написали розгнівані користувачі.

Коментарі під постом Маші Полякової, Instagram
Коментарі під постом Маші Полякової, Instagram

Нагадаємо, що Машу Полякову звинуватили у крадіжці одягу на 8 тисяч гривень: заперечує все, але новий боді подобається.

Раніше повідомляли, що Оля Полякова потрапила під роздачу фанів за кліп на тлі Меморіалу Голодомору: "Це жахливо!".