Популярний у соціальних мережах і відомий навіть на телебаченні український таролог, нумеролог та астрологічний експерт Розалія Романова, яка передбачала небезпеку для українських міст на 8 березня, озвучила свіжий прогноз для росії.

За її словами, вже навесні 2024 року на великій території росії очікується збільшення "бавовни". Розалія Романова заявила, що це "карма за масовані удари по Україні".

Про це стало відомо завдяки новому ефіру на YouTube-каналі "Астрофеномен", до якого прийшла у гості Розалія Романова.

Розалія Романова, скріншот: YouTube
Розалія Романова, скріншот: YouTube

Розалія Романова, яка також є тарологом та нумерологом, розклала карти Таро на три місяці щодо того, чи посилюватиметься "бавовна" на території росії.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Є карма, є справедливість. Її ніхто не скасовував. І справді йде війна... "Бавівна" (у Росії - "Апостроф") буде і посилюватиметься. На жаль, більше гинуть мирні люди, про це говорить карта "Перевернутого". сонця"... Росія це дуже відчуватиме і це буде боляче для них", — зазначила вона.

Розалія Романова, скріншот: YouTube
Розалія Романова, скріншот: YouTube

Також варто нагадати, що нещодавно астролог Влад Росс заявив, що росія справді захоче піти у наступ на Україну, в тому числі і з території Білорусі на Київ, а закінчиться ця спроба тим, що українські війська дійдуть Мінська. Розворот цієї ситуації розпочнеться десь під Чорнобилем.

"У російських військ немає жодного шансу прорватися до Києва, їх буде зупинено в чорнобильському лісі – це максимум, куди росіяни зможуть просунутися", — сказав Влад Росс.

Нагадаємо, помруть такими: кого Путін ліквідує після Навального.

Раніше повідомлялося, що вона може мовчати, але на обличчі будуть субтитри: топ-4 найнедоступніших жінок за знаком Зодіаку.

Також, "За нас з вами домовляються": переможець "Битви екстрасенсів" назвала 2024 переломним для України.