Літня індонезійка стверджує, що гігантські статеві органи зятя вбили її дочку.

Як повідомляє Daily Star , 55-річна Неді Сіто з Проболінгго виявила тіло своєї доньки вранці у власному будинку.

Жінка звернулася до поліції, де звинуватила у вбивстві дочки її чоловіка. Головним же знаряддям злочину вона вказала дітородний орган чоловіка. Місіс Сіто наполегливо вимагала провести експертизу геніталій зятя.

Результати аутопсії та обстеження тіла мертвої жінки показали, що та, найімовірніше, померла через епілептичний напад, який виник під час сну.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Проте слідчі все ж таки зв'язалися із зятем і попросили його з'явитися на огляд статевих органів. Йому було наказано показати свій пеніс співробітникам поліції, членам сім'ї та сільським чиновникам.

Пара в ліжку

Зрештою експерти дійшли висновку, що пеніс зятя тут ні до чого, і офіційна версія смерті дівчини — епілептичний напад.

"Побаченими нами "гігантські геніталії" насправді опинилися в межах азіатської норми розмірів статевих органів. Після встановленого факту, родичі вибачилися один перед одним", - заявив начальник відділу поліції з розслідування злочинів міста. Проболлінго.

Тепер сім'я абсолютно впевнена, що Джумантрі померла від епілепсії, на яку вона страждала з 14 років.

Розміри пенісів

Нагадаємо, що донька приховувала смерть батька-пенсіонера, заробивши на ньому 200 тисяч: 6 років усі думали, що він живий.