Популярна в соціальних мережах українська відьма, а також екстрасенсорний практик Марія Тиха, яка нещодавно назвала області нашої країни, яким загрожують масові обстріли Росії, назвала позитивні події для України, які можуть статися вже у березні 2024 року.

Марія Тиха прогнозує подальше знищення Чорноморського флоту РФ та повернення українських полонених.

Про це стало відомо завдяки новим прогнозам Марії Тихої, які вона озвучила в ефірі проекту YouTube-каналу "Поговоримо".

Марія Тиха. Фото скріншот з Youtube
Марія Тиха. Фото скріншот з Youtube

"Буде обстріл флоту. У назві корабля має бути буква "Н". Мені здається, ми весь флот не розбомбимо, але ми дуже добре все робимо. Також щодо кінця березня - можливий обмін полоненими. Там можуть бути як живі, так і мертві. Мені також показало дітей", - сказала відьма.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також відьма каже, що вона бачила сон, у якому "Україна втратить землі, але й Росія втратить також".

"Це цікаво, але треба ще подивитися", - сказала Марія Тиха.

Також варто нагадати той факт, що аюрведичний терапевт Марія Ланг повідомила, що цьогоріч у Росії буде справжня техногенна катастрофа, пов'язана, очевидно, з вибухом на атомній станції.

Дуже схоже, що це може бути пов'язане з тим, що станеться вибух на якійсь із атомних станцій. Сама наявність цього вибуху посіє таку паніку і таку поведінку, що це також призведе до непередбачуваних наслідків.

Нагадаємо, "Удар по ворогові з величезною силою": у пророцтві карпатського мольфара Парфенія знайшли слова про закінчення війни.

Раніше повідомлялося, Путін відреагував на рейд російських добровольців.

Також, Ісус Христос повернеться після 2030 року: Ісаак Ньютон вже давно назвав точну дату кінця світу.