У центрі захисту кішок у місті Уоррінгтон в англійському графстві Чешир знаходиться дуже особлива та рідкісна вихованка на ім'я Ферн.

Ця незвичайна кішечка відноситься до породи ликою (Lykoi), представники якої мають настільки екзотичну і навіть моторошну зовнішність, що деякі люди наважуються взяти таку тварину до себе додому.

Кішка-перевертень, скріншот: Youtube
Кішка-перевертень, скріншот: Youtube

Як розповідає Ліндсі Керр, керівник закладу, Ферн опинилася у центрі після того, як її попередній господар помер. Тепер ця унікальна кицька шукає новий будинок, де про неї піклуватимуться і оточать любов'ю та турботою.

На жаль, поки що деякі люди виявляють інтерес до цієї дивовижної істоти, адже її незвичайний вигляд здатний злякати або відштовхнути тих, хто не знайомий з характерними особливостями породи.

Популярні новини зараз
Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Видання Daily Star зазначає, що їх часто називають "кішками-перевертнями" через їх химерний зовнішній вигляд. Тіло лікоїв покрите дивовижною сумішшю безшерстих і волохатих ділянок, а шерсть піднімається вгору, як у перевертня, коли кішка сидить у певних позах.

Кішка-перевертень, скріншот: Youtube
Кішка-перевертень, скріншот: Youtube

За підрахунками фахівців, на сьогоднішній день у світі налічується близько двохсот представників цієї рідкісної породи. Ферн – одна з небагатьох таких незвичайних кішок, і вона потребує особливого догляду та уваги.

Нагадаємо, великий хрест на стіні і "тиша": господиню будинку вночі налякало те, що вдень може здатися милим

Як повідомляв "Знай.uа", чому кіт сивіє: українцям розповіли, що робити у разі появи сріблястості

Знай.ua писав, котячий "тигідик" скасовується: лайфхак, який врятує ваш сон