Відсутність публічних появ принцеси Уельської Кейт Міддлтон після її операції кілька місяців тому стала приводом для численних чуток.

Ситуацію ще більше підігріло опубліковане нещодавно фото, яке, як з'ясувалося, було відредаговано. Цей факт сприяв поширенню найжахливіших і найбезпідставніших теорій з приводу долі герцогині Кембриджської. Про це повідомляє People's Voice Locals.

Кейт Міддлтон, скріншот: Youtube
Кейт Міддлтон, скріншот: Youtube

Одну з версій, що найбільш шокують, озвучила Крістіна Фіцджеральд, близька подруга принцеси Діани. За її словами, Кейт Міддлтон нібито стала жертвою "кривавого жертвопринесення ілюмінатів". Фіцджеральд стверджує, що ритуальне вбивство принцеси Уельської давно планувалося як частину "темних окультних традицій королівської родини".

Подруга Діани вважає, що, як і у випадку з покійною подругою, Кейт була ретельно обрана на роль жертви через свою особистість та родовід. Фіцджеральд закликає світову спільноту "зрозуміти темну правду про люциферіанський будинок Віндзорів" і вимагає від королівської родини надати інформацію про долю Міддлтон.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Кейт Міддлтон, кадр з відео
Кейт Міддлтон, кадр з відео

Прихильники цієї теорії звертають увагу, що минуло вже понад 80 днів із моменту останньої публічної появи Кейт. Крім того, скандал навколо її нещодавнього відредагованого фото, на їхню думку, свідчить про спробу щось приховати.

Однак ті, хто не схильний до теорії змови, чекають на повернення Кейт Міддлтон до виконання своїх обов'язків на Великдень, як це було анонсовано раніше.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон натягнула камуфляж і зробила те, з чим легко справляються воїни ЗСУ: "Їй сподобалося"

Як повідомляв "Знай.uа", брат покійної принцеси Діани згадав про її найбільший страх: "Найгірше було..."

Знай.ua писав, "він запитав мене...": Королева з "Зоряних воїн" Наталі Портман згадала ганебне питання Чарльза III