У світі шоу-бізнесу, де думки та образи часто стають предметом гарячих дискусій, не обійшлося без критики на адресу відомої української співачки Олі Полякової. Цього разу свою позицію висловив знаменитий шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко.

Під час інтерв'ю з Еммі Антонюк Клопотенко не приховував свого нерозуміння щодо месиджів, які Полякова транслює суспільству.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Є Оля Полякова. Ми з нею у всіх шоу знімаємося разом, але ми просто з нею з двох різних світів. Я не розумію, як вона живе. Вона для мене дивовижна людина", - розповів він.

Він зазначив, що не може повністю оцінити Полякову як особистість, бо не добре її знає... проте її творчість викликає багато питань. Зокрема Клопотенко не розуміє, які думки вона транслює.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Взяла там пісню якусь про щось там бомби падають... Ти слухаєш такий і що? Як ти можеш? Вона, напевно, не дивилася жодного відео з передової. Але в той же час із нею всі спілкуються і звуть кудись. Можливо, я щось не розумію", - додав Клопотенко.

Євген Клопотенко. Фото скріншот з Youtube
Євген Клопотенко. Фото скріншот з Youtube

Однак, незважаючи на ці критичні зауваження, Полякова продовжує залишатися затребуваною в шоу-бізнесі, регулярно отримуючи запрошення на різні заходи. Клопотенко вважає це незрозумілим, адже, на його думку, образ та меседжі співачки не відповідають сьогоднішнім реаліям.

Нагадаємо, Оля Полякова потрапила під роздачу фанів за кліп на тлі Меморіалу Голодомору: "Це жахливо!"

Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко зізнався, чому його не могли призвати на службу: "У мене була броня від Мінкульту"

Знай.uа писав, Оля Полякова розповіла про ранок після бурхливої ​​ночі з новим чоловіком: "Чому він мені не подзвонив?"