Відома у соціальних мережах українська екстрасенсиня та тарологиня-волонтерка Яна Пасинкова озвучила нове передбачення. За її словами, Захід може зробити країні-агресорові Росії пропозицію послабити санкції в обмін на те, щоб РФ закінчила війну проти України.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Яни Пасинкової на її YouTube-каналі.

Пасинкова. Скрін Ютуб
Пасинкова. Скрін Ютуб

За її словами, Україна може найближчим часом припинити атакувати росію, але на країну-агресора обрушаться інші нещастя. Пасинкова зазначає, що те, із чим надалі зіткнеться РФ, буде "результатом жахливих збігів або форс-мажорів".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Вона наголосила, що Захід може запропонувати Росії послаблення санкцій в обмін на закінчення війни.

"Світова спільнота у найближчі 3 місяці пропонуватиме фашистам якісь плюшки, підтримку економіки та захист тільки для того, щоб вони пішли з нашої землі та зупинили війну. Чи справедливо це після такої кількості крові? Ні, але подивіться, вона так і буде ", - сказала таролог.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

Також важливо розповісти, що астрологічний експерт Розалія Романова, яка передбачала небезпеку для українських міст на 8 березня, озвучила новий прогноз для росії. За її словами, вже навесні 2024 року на великій території росії очікується збільшення "бавовни". Розалія Романова заявила, що це "карма за масовані удари по Україні".

Нагадаємо, російські окупанти можуть влітку розпочати новий наступ на українські міста, - ISW.

Раніше повідомлялося, з ними точно не скучиш і потрібно бути на чеку: 3 найнепередбачуваніші знаки Зодіаку.

Також, краще всі їхні слова ділити на 10: 5 знаків Зодіаку, які завжди перебільшують.