У сучасному світі набирає популярності новий тренд, який отримав назву "тиха розкіш" або "приховане багатство".

Це своєрідна модна течія, що описує особливий вид "дорогого мінімалізму", де демонстрація стану відбувається непомітно, без традиційних яскравих символів розкоші. Стало модним демонструвати своє заможне становище таким чином, щоб воно залишалося непоміченим стороннім оком. На відміну від кричущої розкоші у вигляді дорогого брендового одягу чи аксесуарів, тепер багатство прагнуть приховувати, робити його непомітним.

Багатство, фото: Знай.ua
Багатство, фото: Знай.ua

Насправді, існує нова тенденція, яка може стати новим показником достатку, доступним мільйонам людей вже зараз. Однією з таких ознак "тихої розкоші" стала відмова від використання чохлів для смартфонів. На телебаченні та в реальному житті часто можна побачити заможних людей, які не захищають свої телефони жодними чохлами чи накладками, абсолютно не переймаючись їхньою безпекою.

Для звичайних людей використання захисного чохла та плівки на телефоні є невід'ємною нормою – заміна пошкодженого смартфона може коштувати чималих грошей. Однак для мільярдерів та мультимільйонерів ситуація зовсім інша – вони можуть дозволити собі будь-якої миті замінити розбитий або подряпаний телефон новим, не замислюючись над витратами.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Чохол для iPhone, скріншот: стартап Clicks
Чохол для iPhone, скріншот: стартап Clicks

Відмова від чохла для телефону може бути своєрідним символом, який демонструє як клас, так і систему цінностей її власника. На поверхневому рівні це говорить про те, що людина високо цінує дизайн та естетику смартфона, вважаючи його надто гарною, щоб ховати у непрезентабельному чохлі.

Крім того, для дійсно заможних людей не потрібний захист телефону від пошкоджень у кишені чи сумці. Адже вони зазвичай не носять із собою великих сум готівки, не користуються громадським транспортом і не мають багато ключів, які можуть подряпати смартфон.

Нагадаємо, українцям можуть скасувати деякі пільги

Як повідомляв "Знай.ua", "Ощадбанк" списує гроші з загиблих: потроху спустошують рахунки

Знай.ua писав, "це дно...": український астролог озвучив тривожний прогноз на закінчення війни