Популярна українська співачка, яка нещодавно презентувала чуттєву весняну прем'єру пісні "З тобою", поділилася своїм секретом чудової фізичної форми та стрункості. Відповідаючи на запитання шанувальників у Instagram, артистка чесно зізналася, що зневірилася у дієтах.

Тіна Кароль зізналася, що тепер дозволяє собі все. Однак є один нюанс: їсти можна все лише в кривдний час. Вранці у її раціоні переважають білки, а ввечері – овочі.

Про це Тіна Кароль розповіла у свіжій Stories у соціальній мережі Instagram.

Stories Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Stories Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Була 20 років на дієтах. Усі маркетинг... В обід можна все! А саме від 13 до 15 години. Вранці - білки, увечері - овочі", - поділилася Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Також Тіна Кароль розповіла, що секрет доглянутої шкіри обличчя також досить простий. Потрібно висипатися, уникати шкідливих звичок, користуватися кремами та насичувати шкіру вітамінами. І ще важливим елементом вона називає закоханість.

Тіна Кароль, фото: ELLE
Тіна Кароль, фото: ELLE

Співачка Тіна Кароль, яка раніше натякнула на те, що її самота може бути тимчасовою, знову підігріла чутки про роман з відомим танцюристом. У TikTok з'явилося відео, на якому артистка та учасник шоу "Танці із зірками" Дмитро Жук обіймаються та фліртують у відвертому танці.

Однак ні Тіна, ні Дмитро це відео не коментували. Проте раніше вони запевняли, що їх пов'язують лише дружба та робота.

Нагадаємо, набридло прикидатися? Зрадниця Ані Лорак подалася на громадянство Росії.

Раніше повідомлялося, що колишня Пономарьова Олена Мозгова через війну набрала 16 кг: "Той проклятий лютий...".

Також, Тіна Кароль попалася і українці одразу її заклювали: "Їй не на користь".