Євген Клопотенко, відомий не лише як талановитий шеф-кухар та ресторатор, а й як громадський діяч, поділився низкою цікавих та відвертих думок про свій бізнес, доходи та благодійну діяльність.

У своєму інтерв'ю він розповідає, що незважаючи на те, що його ресторани та бари досить успішні, вони не капіталізуються, оскільки побудовані на його власному іміджі.

Пампухи від Євгена Клопотенка, кадр з відео
Пампухи від Євгена Клопотенка, кадр з відео

Це означає, що бізнеси, які залежать від імені та репутації власника, не можуть бути так просто продані чи перетворені на франшизу. Він каже, що він має три ресторани та бар, а також кухні для приготування їжі на виніс, які складають його бізнес-імперію.

Щодо свого доходу, Клопотенко каже, що його щомісячний заробіток коливається від 200 до 350 тисяч гривень, але бувають і місяці, коли прибуток не такий великий, і навіть можуть бути збитки.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Ну, десь на місяць я отримаю, не знаю, десь 200-250-350 (тисяч). Від 300 до 800 тисяч, але буває і таке, що мінус 500 (тисяч) отримаю, це бізнес."

Євген Клопотенко, скріншот: Youtube
Євген Клопотенко, скріншот: Youtube

Він також згадав, що його зарплатний фонд становить 1,5 мільйона гривень, і він зобов'язаний виплачувати своїм співробітникам за їхню працю. Незважаючи на свій успіх у бізнесі, Клопотенко каже, що вже два роки не може дозволити собі нову машину.

Важливою частиною його життя є благодійність. Клопотенко регулярно виділяє кошти на допомогу Збройним силам України:

"Доначу, в середньому, десь 120 (тисяч гривень), ну 100-150 тисяч я доначу на місяць. Але це залежить ще від того, що в мене ще кожна моя компанія окремо донатить."

Крім того, Знай.ua повідомляв, що до того, хто їде, жорстко "пройшовся" по Потапу, Владу Ямі та зіркам за кордоном: "Та пішов ти на ***"

Раніше нам стало відомо про те, що Євген Клопотенко зізнався, чому його не могли призвати на службу: "У мене була броня від Мінкульту"