Українська співачка Аліна Гросу з гумором та лоскітливістю поставилася до численних питань своїх шанувальників про особистість свого нового чоловіка.

В одній із публікацій, де на знімках вона постала в білій сукні нареченої, фани помітили одну інтригуючу деталь - обличчя нареченого залишалося прихованим. На знімках він позував спиною до об'єктиву, демонструючи лише свій стрункий силует, темне волосся та бороду.

Аліна Гросу, кадр із кліпу
Аліна Гросу, кадр із кліпу

Шанувальники Аліни Гросу не могли стримати свою цікавість і засипали виконавицю питаннями, благаючи розкрити ім'я того, хто став її другим чоловіком.

Проте співачка вирішила зберегти цю таємницю у недоторканності. Вона жартома зауважила, що її обранець "нехрещений", натякаючи на давнє повір'я про небезпеку згладжування новонароджених дітей або стосунків до моменту хрещення.

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат
Показати ще

"Це як з дитиною, тому що нехрещений", - зазначила вона.

Незважаючи на це, деякі з користувачів взагалі висунули здогад, що "новим" старим обранцем Аліни міг стати її колишній бойфренд - російський актор Роман Полянський, провівши власне "розслідування" по деталях зовнішності... вони придивилися і до кільця, і до статури, і до волосся і до зростання.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram
Аліна Гросу, скріншот: Instagram

Аліна Гросу, скріншот: Instagram
Аліна Гросу, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "я не розумію, як вона живе": Клопотенко поставив під сумнів адекватність Полякової

Як повідомляв "Знай.uа", Ксенія Мішина зізналася, як "відмовила" через те, що він не Ді Капріо: "Намагався поцілувати..."

Знай.uа писав, колишній Мішиної Олексій Тригубенко повідомив про смерть найріднішої жінки: "У мене була найкраща"