Відносини між принцом Чарльзом (нинішнім королем Великобританії) та принцесою Діаною завжди привертали увагу публіки та ставали предметом пильних обговорень.

Нечисленні хвилини кохання та злагоди тьмяніли на тлі постійних зрад, сварок та гучних скандалів. А нещодавно в мережі випливло архівне відео, на якому леді Ді розбиває пляшку об голову чоловіка. Хоча на перший погляд цей епізод може здатися жорстоким, деталі, що з'явилися пізніше, роблять його більш зрозумілим і навіть кумедним.

Принцеса Діана, Вільямм і Гаррі: фото з вільних джерел
Принцеса Діана, Вільямм і Гаррі: фото з вільних джерел

Як виявилося, інцидент стався під час демонстрації для королівської сім'ї, яка була влаштована командою фільму "Живі вогні" (Living Daylights). Пляшка була зроблена з використанням цукрового скла для трюків у кінематографі.

Цікаво, що згодом цей епізод відтворили і актори культового серіалу "Корона", проте на екрани він, на жаль, так і не влучив, залишившись кумедним бекстейджем.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Актор і режисер Єрун Краббе згадав про те, що сталося у своїй книзі. Як виявилося, саме він запропонував ідею принцесі Діані розбити пляшку зі штучного скла об голову її чоловіка. За словами голлівудської зірки, вона погодилася не замислюючись.

Принцеса Діана, Вільямм і Гаррі: фото з вільних джерел
Принцеса Діана, Вільямм і Гаррі: фото з вільних джерел

Звичайно ж, цей момент був знято на камери, а фотографії, на яких над головою Чарльза розлітається скло, облетіли весь світ.

Свідки тієї події стверджують, що хоча ситуація здавалася веселою і безтурботною, відчувалося, що Діана розбиває пляшку об голову свого чоловіка з певною радістю.

Нагадаємо, на Кейт Міддлтон чекає доля принцеси Діани? Вільям побачив схожість після операції дружини

Як повідомляв "Знай.ua", куди зникла Кейт Міддлтон? Дружину принца Вільяма ніхто не бачив уже 3 місяці, подруга принцеси Діани видала свою версію

Знай.ua писав, брат покійної принцеси Діани згадав про її найбільший страх: "Гірше всього було ..."