Даніель Двора – астроном-аматор та мисливець за аномальними проявами родом із Тель-Авіва, Ізраїль.

Йому вдалося зловити дивний таємничий об'єкт під час прямої трансляції у Facebook.

В ефірі Даніель спостерігав за Місяцем та космічним простором. Він ніяк не очікував побачити НЛО. Раптом з верхньої частини екрана у напрямку вниз пролетів невідомий літаючий об'єкт.

Скептики можуть подумати, що це звичайний супутник, але Даніель спростовує цей здогад:

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Якби це був супутник, я б побачив, як сонячні панелі відбивають Сонце. Але цього не було. Таємничий об'єкт знаходився на відстані не менше 50 кілометрів від нашої планети" .

Астроном-аматор переконаний, що це був не один із уламків Міжнародної космічної станції. Цей об'єкт рухався проти напрямку обертання Землі. Також це не могло бути космічне сміття, яке обертається навколо нашої планети. Якби це було так, людина побачила б його принаймні двічі за півтори години. Космічний сміття літає зі швидкістю 6 кілометрів на секунду. А Даніель спостерігав об'єкт у камері цілих 4 секунди. Він вважає, що предмет має інопланетне походження. Отже, це яскравий доказ того, що прибульці насправді існують.

Нагадаємо, що чоловік запевняє, що його викрали прибульці заради сперми: з нетерпінням чекає на дітей.

Раніше ми повідомляли, чому летять інопланетяни? У мережі згадали моторошну "Гіпотезу темного лісу", яку підтримував навіть Стівен Хокінг.