У сім'ї легендарного співака та артиста Майкла Джексона спалахнула нова сутичка навколо його спадщини.

На цей раз ініціатором конфлікту став молодший син покійного короля поп-музики, Бланкет "Біджі" Джексон. 22-річний хлопець подав до суду на власну бабусю.

Джанет та Майкл Джексон, кадр з кліпу на пісню "Scream"
Джанет та Майкл Джексон, кадр з кліпу на пісню "Scream"

Як повідомляє The Daily Mail, це останній розділ у низці судових розглядів, які проходять навколо майна Майкла Джексона вже майже 15 років після його передчасної смерті 25 червня 2009 року.

За наявною інформацією, Бланкет та його бабуся Кетрін спочатку виступали єдиним фронтом, заявляючи про свою незгоду з потенційним продажем музичних каталогів Джексона. Проте, коли Кетрін подала апеляцію на остаточне рішення суду, що дозволяє спадковим виконавцям розглянути варіанти продажу каталогів, Бланкет відмовився її підтримати.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі
Майкл Джексон і Деббі Роу: скрін із соцмережі

Він не бачить жодних перспектив у подальшому судовому оскарженні з боку бабусі. Юнак вважає, що ця тяганина лише призведе до марного витрачання коштів зі спадщини батька на юридичні послуги. У зв'язку з цим Бланкет наполягає на забороні для Кетрін Джексон використати спадкові активи для фінансування безперспективної, на його думку, апеляції.

Нагадаємо, "у моїй родині не було таких...": охоронець Майкла Джексона зізнався, навіщо співаку різали носа

Як повідомляв "Знай.ua", Тейлор Свіфт підкорила черговий рекорд: з Eras Tour обійшла вже й Майкла Джексона.

Знай.ua писав, екс-дружина покійного Елвіса Преслі розкрила таємницю, навіщо Майкл Джексон зійшовся з її дочкою