Україна має ключ до перемоги: пророк-самітник видав одкровення про закінчення війни. З його слів, важливу роль на полі бою відіграє використання інноваційних технологій.

У мережі опублікували нове пророцтво старця Абрахама щодо можливого терміну та деталей завершення війни в Україні.

Як зазначається, пророку-самітнику прийшло одкровення про те, що перемога має наступити вже найближчими місяцями.

Військові / фото: скріншот Youtube
Військові / фото: скріншот Youtube

"Перемога, яка малюється на горизонті наших надій, не є плодом випадковості чи збігу обставин, але результатом злагоджених дій, стратегічних маневрів та мудрого політичного керівництва", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

українські дрони
українські дрони

Зокрема, Абрахам побачив, що ключ до перемоги лежить у вмілому командуванні та проведенні ретельно спланованих військових операцій. При цьому лідери військових сил відіграють вирішальну роль, використовуючи свій досвід та знання для організації ефективних наступальних та оборонних дій. Важливим стане також впровадження новітніх технологій та озброєнь, які забезпечать перевагу на полі бою.

Також Абрахам відзначив критичну роль внутрішньої єдності нації та морального духу серед військових та цивільного населення.

"Мудре командування ЗСУ, скоординовані дії, а також своєчасна підтримка міжнародних партнерів можуть не просто зупинити окупацію великих територій, а й повернути всі втрачені землі України, забезпечивши перемогу вже найближчими місяцями. Важливу роль відіграє використання інноваційних технологій, зокрема дронів, для розвідки та точних ударів", - зазначив старець.

Нагадаємо, бойові бригади мають ловити ухилістів: військовий висунув скандальну пропозицію.

Раніше повідомлялося, не допомогла навіть шпилька: 5 ознак, що на вас наклали псування.

Також, це зруйнує ваше життя: речі, які потрібно негайно винести з дому.