Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Я питаю, які вони (ред. – ракети «Циркон»), і мені раз – Туз мечів. Хочу запитати, чи навчимося ми їх ловити. Так, ми навчимося. І зразу випала загроза місцевому населенню, одразу. І вже буквально зараз ведуться таємні переговори саме з Європою, тут не про НАТО, що з цим робити. Я не знаю як, але мені здається, впораються.

Дивіться, можуть ще бути спалахи, можуть, Сонце. Ну, от як зрозуміти? Сонце – класна карта. Десятка кубків – це теж класна карта. Якщо ми беремо мирні прогнози, то я би сказала, що щастя, велика радість, ми святкуємо і ми щасливі. Але коли це при війні, можливо, це спалах.

наслідки ракетного удару по Запоріжжю 22 травня 2024 року
наслідки ракетного удару по Запоріжжю 22 травня 2024 року

Тепер як ми знешкоджуємо це? У найкращому разі я бачу, що нам дають якусь допомогу. Це ресурс, і не важливо, що це, літаки, не літаки. І карта Вежа. От у мене враження, що зможемо. Далі Лицар кубків – це завжди як адвокат, помічник, це бадьорий настрій. У мене випадає така історія, що можуть у них там бути великі бабахи, грубо кажучи. Якщо це в одній точці, то навпаки це легко направити.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Ну, коли тривожно, то тривожно, а тут я не побачила катастрофи. Тобто я не кажу, що не буде летіти, але я бачу, що ми із цим якимось чином впораємось.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що плани росії на цей рік не реалізуються, насправді її чекає економічний занепад.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чи добудують росіяни свій залізничний шлях через окуповані українські території.