Нещодавні натяки Насті Каменських на "розрив" стосунків із Олексієм Потапенком (Потапом) можуть мати цілком реальну базу, оскільки пара вже дано не їздить на гастролі разом. Деякі блогери та шанувальники артистів підозрюють, що Олексій та Настя – більше реально не пара.

Такий висновок можна зробити не лише з факту того, що Каменських виступала сама в Кременчуці, а й з інших подій.

У цьому впевнений блогер Богдан Беспалов, і про це він розповів у своєму новому відео на YouTube.

У ролику на своєму каналі Беспалов нагадує, що одна з колишніх підопічних Потапа два роки тому вперше заявила, що була коханкою продюсера. За її словами, це була умова для просування у шоу-бізнесі, але не склалося. Саме тому вона нібито і наважилася заговорити про ситуацію, в якій опинилася через Олексія.

Потап. Фото Instagram
Потап. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Не минуло й двох років, як знову з'явилася інформація про коханку Потапа. Але цього разу, вважає Беспалов, нею стала близька подруга Насті Каменських, колишня дружина співака Позитиву.

Настя не могла пробачити Потапу зраду з дуже близькою людиною. Потім почали запитувати люди: "А чому Настя припинила своє спілкування з Анною Андрійчук?" - поділився Богдан і далі припустив неймовірне. - Вона довгий час була однією з найкращих подруг Каменських

Потап та Катаріна, фото: Instagram Потапа
Потап та Катаріна, фото: Instagram Потапа

Також варто зазначити, що нещодавно блогер розповідав і про нового друга Насті Каменських. Який нібито складає їй протекцію у Латинській Америці. Мовляв, саме через нього подружжя вдавало, ніби не знає одне одного на червоній доріжці.

Але цього разу Беспалов упевнений, що роман Потапа не просто зруйнував його шлюб, а й став чимось досить вагомим та важливим. Мовляв, Олексій дуже закоханий у свою нову пасію.

Настя Каменських, скріншот: YouTube
Настя Каменських, скріншот: YouTube

"Він просто божеволіє від неї. Його думки тільки про неї. Він не може її відпустити. І Настю це сильно тригеріт", - каже "батько пліткарів".

Втім, цілком можливо, що розповідь блогера — лише його версія відомих фактів, адже жодних доказів (заяв від Насті чи Потапа, чи компрометируючих фото тощо) немає, а на людях подружжя продовжує вдавати, ніби все гаразд.

Але про те, що не все добре, може свідчити останній кліп-сповідь Насті, в якому вона звертається до Ангела та вищих сил.

Нагадаємо, замість Насті тепер Катя? Потап знайшов іншу пишногруду красуню і одразу показав її.

Раніше повідомлялося, що відомий астролог звинуватила Потапа в роботі на росію: "Йому важливо...".

Також, Потапа "розмазали" за скарги на труднощі: "Та й пісня - г*вно".