Цього разу нашим читачам пропонуємо дізнатися про всіх відомих зірок українського шоубізу ближче. Ми зараз разом дізнаємось, хто прославився не під своїм справжнім ім'ям. І не про Андрія Данилка, адже всі і так чудово знають хто така (такий) Вєрка Сердючка.

Про це можна дізнатися завдяки інформації з офіційних біографій зірок у відкритих джерелах, таких як, наприклад, Вікіпедія.

Макс Барських у Суханова, скріншот: YouTube
Макс Барських у Суханова, скріншот: YouTube

Макс Барських - Микола Бортник

Свій творчий псевдонім юний Коля вигадав про час участі у проекті "Фабрика зірок". Його справжнє ім'я йому здавалося недостатньо яскравим.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Володимир Дантес – Володимир Гудков

Ще один випускник "Фабрики зірок" та її переможець у другому сезоні Вова Дантес насправді має прізвище Гудков. У дитинстві хлопчик мріяв працювати в поліції, як тато, але творчість та захоплення музикою перемогли. На старті своєї кар'єри співак вирішив узяти псевдонім.

Настя Каменських, скріншот: YouTube
Настя Каменських, скріншот: YouTube

Настя Каменських – Настя Жмур

Багатьом може стати шоком, що справжнє ім'я Насті Каменських при народженні – Анастасія Жмур. Втім, починаючи сольну кар'єру, вона вирішила вибрати для себе більш милозвучне прізвище. "Каменських" прийшла до співачки не зі стелі. Це дівоче прізвище її матері – солістки знаменитого хору ім. Мотузки Лідії Каменських.

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Тіна Кароль – Тетяна Ліберман

Стала Тіною Кароль за паспортом та співачка, справжнє ім'я якої Тетяна Ліберман. Свого часу її звинувачували у "злодійстві" псевдоніма у Ані Лорак. Мовляв, якщо читати навпаки та додати букву "Т", то вийде Тіна Кароль. Втім, народна артистка безглузді звинувачення заперечувала, запевняючи, що вигадала нове ім'я під час мозкового штурму з командою.

Наталія Могилевська / фото: Instagram
Наталія Могилевська / фото: Instagram

Наталія Могилевська – Наталія Могила

Тут усе очевидно: співачка вважала, що прізвище Могила може негативно вплинути на її кар'єру, тож ще на старті "продовжило" це прізвище до Могилевської.

Юлія Саніна та Тіна Кароль. Фото: скрін youtube
Юлія Саніна та Тіна Кароль. Фото: скрін youtube

Юлія Саніна – Юлія Головань (Бебко)

Зараз у документах фронтвумен гурту The Hardkiss записаний як Юлія Бебко. Це прізвище її чоловіка. Втім, Саніна – це не дівоче прізвище улюбленої співачки, а її псевдонім. За народження Юлія була Головань.

Нагадаємо, "Не заробляє, як я...": зірка кіно для дорослих Джозефіна Джексон розповіла про хлопця з Києва.

Раніше повідомлялося, наших їй не шкода: українська співачка-зрадниця перерахувала тисячі жертв розросту в "Крокус Холл".

Також, Юрій Горбунов зізнався, чи спілкується із прийомною дочкою, доки виховує синів.