Українці повинні ретельно готуватися та накопичувати ресурси, не лише військові, а й духовні – в очікуванні повернення тимчасово окупованих ворогом територій та світу. Схоже, що Україна перебуває на порозі великих змін.

Інформацію про це виявили у словах із пророцтва священика Миколи.

Священик Микола, скріншот: YouTube
Священик Микола, скріншот: YouTube

Священик Микола підготував для України пророцтво, згідно з яким вже незабаром може пройти деокупація захоплених ворогом територій і настане світ: "Україна поверне території найближчим часом, настане мир".

За пророцтвом священика Миколи, українська нація стоїть на порозі великих змін, зокрема, це стосується питання повернення миру та відновлення справедливості.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Початок пророцтва відкриває бачення відваги мужності та непокори українського народу.

"Можливий контрнаступ, який ми з нетерпінням очікуємо, стане ключовим моментом у визначенні подальшого розвитку подій", - говорив священик.

Священик Миколай зазначив, що це не лише боротьба за території, це боротьба за душу нашої країни за право нашого народу жити вільно на своїй землі.

Церква, молитва, фото: Знай.ua
Церква, молитва, фото: Знай.ua

Пророцтво також відкриває українцям важливість ретельної підготовки та накопичення ресурсів, не лише військових, а й духовних: "Ми як нація маємо бути міцними не лише на полі бою, а й у наших серцях, у наших думках".

Насамкінець пророцтво священика Миколи не тільки віщує неминучу перемогу України та повернення миру на українську територію, священик також закликає кожного до внутрішньої трансформації: "Віра молитва єднання та відданість нашій країні - ось що стане фундаментом для нашої спільної перемоги".

Нагадаємо, будуть під постійним обстрілом: астролог зазначив, які міста чекає пекельний тиждень.

Раніше повідомлялося, "До початку літа...": відомий мольфар назвав період, коли росія програє все.

Також, бойові бригади мають ловити ухилістів: військовий висунув скандальну пропозицію.