У той час, поки Олексій Потапенко показує "ретельну роботу" в Дубаї над новими проектами, його дружина Настя Каменських, як можна зрозуміти, зайнята набагато важливішими справами. Співачка показала, як спілкувалася з журналістами в іспаномовному місті Майамі і не прогавила можливості трохи повчити їх українській мові.

Так, в одному з епізодів під час презентації пісні її запитують, як сказати українською "Доброго ранку", і вона як старанна вчителька повчає іноземців.

Також у ролику Анастасія як мудра жінка вчить розуму шанувальників.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Зокрема, вона радить "щодня обирати бути собою. Не залежати від погоди за вікном чи думок та очікувань від мене інших".

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

"Я вибираю любити життя, триматися за нього і зберігати в пам'яті найкращі його моменти. Любити себе, ділитися своїм коханням, поважати свій вибір, вчитися, розвиватися і робити те, що люблю. Бо коли, як не зараз?", - звертається Каменських до шанувальників.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

А ще в одному ролику дружина Потапа розповіла, як стала на захист нашої країни. Виявляється, на Заході багато хто "втомився" від війни і вважає, що вона давно закінчилася.

"У такі моменти відчуваєш біль і втому, адже здається, що ми так голосно кричимо про ті злочини, що відбуваються з нашими людьми, про всі їхні страждання, про прагнення бути вільними на своїй землі. А потім ти опиняєшся в студії за тисячі кілометрів від України, і розумієш, що дехто не розуміє, що відбувається чи взагалі думає, що війна давно закінчилася", — поділилася Настя.

Також співачка закликала не втрачати пильності та продовжувати говорити про війну в Україні, щоб світ не забув трагедії українського народу.

Нагадаємо, у родині Потапа та Насті Каменських черговий "скандал": як тут втручена колишня Позитива.

Раніше повідомлялося, що привид напав на дитину посеред ночі: мама показала подряпини, а дочка все дивиться в куток кімнати.

Також, Каменських – Жмур, а Могилевська – Могила: українські зірки, які прославились не під своїм ім'ям.