Втомилася прикидатися? Ведуча "Я люблю Україну" Ксенія Мішина дала інтерв'ю мовою окупантів

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка також є ведучою патріотичного шоу "Я люблю Україну", з початком повномасштабного вторгнення Ксенія перейшла українською в публічному просторі. У той же час, під час подорожі на Балі, вона дала нове інтерв'ю, через яке її сильно захейтили в мережі. Справа в тому, що знаменитість розмовляла у відео російською. Ведуча "найпатріотичнішого шоу", яка говорить мовою країни-терориста, що вже третій рік нещадно знищує Україну, викликала дисонанс у людей.

ПриватБанк поверне частину грошей за покупки: скільки можна заощадити

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Державний ПриватБанк регулярно радує клієнтів різними акціями, в рамках яких можна отримати цінні подарунки, а також значні грошові бонуси. Цього разу у фінустанові заявили, що повертатимуть частину витрачених кредитних коштів на покупки в магазинах категорії "Одяг, взуття та дитячі товари" або на аналогічних сайтах. За місяць можна заощадити до 500 гривень. У ПриватБанку наголосили, що період дії акції обмежений – з 29 березня до 29 червня 2024 року.

Укренерго попередили про небезпеку: будуть дурити системно та сіяти паніку

"Укренерго". Фото: скрін youtube
"Укренерго". Фото: скрін youtube

Укренерго ретельно наголошує на необхідності перевіряти інформацію про енергопостачання лише на офіційних ресурсах, таких як веб-сайти та сторінки в соціальних мережах місцевих обленерго. Важливо зазначити, що власна електронна кабінета споживача також може стати надійним джерелом інформації. Укренерго попереджає про ризики та небезпеку поширення фейкових повідомлень, які можуть містити недостовірні дані про можливі відключення електроенергії в регіонах.

Українців попередили перед 31 березня: що потрібно зробити, щоб не постраждати під час переходу на літній час

Переведення годиннка, фото: Знай.ua
Переведення годиннка, фото: Знай.ua

У неділю, 31 березня, Україна перейде на літній час. Стрілки годинника потрібно буде перевести на годину вперед о 3:00 ранку. Цього дня на сон зменшиться на 1 годину, тому потрібно спланувати свій розпорядок заздалегідь. Також зміна часу завжди відбивається на організмі людини. Переведення стрілок приносить додатковий стрес, тому потрібно підготуватися до цього дня. Подолати негативні наслідки для людини через зміну часу допоможуть кілька простих кроків.

"Київстар" готує хвилю подорожчань

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Український оператор мобільного зв'язку "Київстар" планує оновити свої тарифи, збільшивши як обсяг послуг, так і їхню вартість. Згідно з повідомленням, вартість деяких тарифів збільшиться на 25-55 гривень. Зміни стосуватимуться тарифів, які не оновлювалися з минулого року і навіть раніше. Причинами змін компанія назвала бажання запропонувати абонентам більше можливостей для спілкування та інвестувати у розширення та кіберзахист.