Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина, яка також є ведучою патріотичного шоу "Я люблю Україну", з початком повномасштабного вторгнення Ксенія перейшла українською в публічному просторі. У той же час, під час подорожі на Балі, вона дала нове інтерв'ю, через яке її сильно захейтіли в мережі.

Справа в тому, що знаменитість розмовляла у відео російською. Ведуча "найпатріотичнішого шоу", яка говорить мовою країни-терориста, що вже третій рік нещадно знищує Україну, викликала дисонанс у людей.

Про це стало відомо завдяки відео з тим самим інтерв'ю, яке з'явилося у мережі Instagram.

Інтерв'ю Мішиної, скріншот: Instagram
Інтерв'ю Мішиної, скріншот: Instagram

Інтерв'ю Мішиної, скріншот: Instagram
Інтерв'ю Мішиної, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Акторка дала нове інтерв'ю фітнес-тренеру Сергію Пількевичу. У той же час, користувачів обурив той факт, що у відео знаменитість розмовляла російською мовою. Як наслідок під роликом почали з'являтися негативні коментарі. Водночас, блогери швидко їх закрили.

"Іронічно, що Ксенія Мішина є провідною програмою "Я люблю Україну", яку канал ТЕТ позиціонує як "найпатріотичне шоу про нашу велику непокорену країну", – зазначили у телеграм-каналі "Культурна пральня".

Нагадаємо, Аліну Гросу запідозрили у поверненні до росіянина Полянського: його "шия" говорить сама за себе.

Раніше повідомлялося, Ксенія Мішина зізналася, як "відмовила" через те, що він не Ді Капріо: "Намагався поцілувати...".

Також, колишній Мішиної Олексій Тригубенко повідомив про смерть найріднішої жінки: "У мене була найкраща".