Чоловік, переїхавши до нової квартири в індійському місті Бхопал, виявив під ліжком покійника.

Про це повідомляють ЗМІ.

поліція Індія
поліція Індія

Відомо, що Рамвір Сінгх Раджпут в липні 2018 року придбав триповерхове приміщення, що розташовувалося в центральному районі міста Бхопал. Однак прибиральниця, яку він одразу ж найняв, жахнулася від побаченого.

Після початку прибирання будинку вона фактично одразу ж виявила муміфіковане тіло та одразу ж звернулися до силовиків, які й встановили, що воно належить до попередньої власниці.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Зазначається, що тіло жінки знаходилося під ліжком у коробці, загорнуте у бавовняну ковдру та різний одяг. Незважаючи на те, що тіло жінки, за аналізом експертів, пролежало там не менше шести місяців, воно замість того, щоб розкластися, муміфікувалося.

Нагадаємо, що чоловіка вже повезли в морг, як раптом він воскрес, таке сталося не вперше: "Диво-людина повернулася!". Лікар заявив, що чоловік не виживе, адже він надто довго перебував у стані клінічної смерті.

Раніше ми повідомляли, що полтергейст забрав її собі: пара купила собаці іграшку , але потім сталося надприродне. Закохана пара ту нещасну іграшку більше не знайшла, скільки потім не шукала.

Також стало відомо, що примара напала на дитину посеред ночі: мама показала подряпини, а дочка все дивиться в куток кімнати. Колишнім власником цього будинку була жінка похилого віку, яка померла від перелому стегна.