У повітрі іноді трапляються непередбачувані ситуації, які змушують екіпаж літаків діяти рішуче та професійно.

Одна з таких історій сталася на борту рейсу, який вирушив із гостинної Грузії до столиці до окупантів. 30 березня, в день, коли весняне сонце зігрівало землю своїми променями, в аеропорту Тбілісі зібралися пасажири, які готові розпочати подорож до Москви. Серед них була жінка, яка, схоже, надто багато насолодилася місцевим джин-тоніком ще до посадки на борт. Її запахи вже привертали увагу оточуючих у залі очікування.

Росіянка в літаку, фото: Telegram
Росіянка в літаку, фото: Telegram

Коли літак піднявся у повітря, ситуація лише загострилася. Жінка почала поводитися зухвало та неправильно. Її увага зосередилася на сусіді. Незважаючи на спроби бортпровідників та командира екіпажу заспокоїти пасажирку, вона не здавалася.

Жінка безсоромно оголювалася і чіплялася до свого сусіда по кріслу, незважаючи на засудження та прохання інших пасажирів. Обстановка ставала все більш напруженою, і екіпажу довелося вжити рішучих заходів.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Салон літака, фото: кадр з відео
Салон літака, фото: кадр з відео

Щоб уникнути подальших неприємних інцидентів, чоловіка, якого турбувала пасажирка, перевели у відсік для бортпровідників. Там він зміг продовжити свій переліт у спокої та безпеці подалі від цієї жінки.

Після того, як літак успішно приземлився в московському аеропорту, на п'яну бешкетнику вже чекали представники правоохоронних органів, що в принципі нікого і не дивує. Бо росіяни завжди діють не так, як належить у нормальному суспільстві.

Нагадаємо, загинули 582 особи: 2 літаки зіткнулися через закритий аеропорт

Як повідомляв "Знай.ua", що почують пасажири літака у разі авіакатастрофи: пілот розкрила таємницю

Знай.uа писав, російський пілот спеціально направив літак, що горить, на українське село: "Убиває цивільних..."