Історія, яка розігралася в Yoozoo Games, звучить немов сюжет із детективного роману. Колишнього керівника компанії, Сюя Яо, засудили до страти за отруєння засновника Yoozoo Games, Ліня Ці.

Все почалося в грудні 2020 року, коли Лінь Ці відчув огидний присмак у чашці чаю та помер через 10 днів після того, як випив отруєний чай. Про це повідомили у Deadline.

Сюй Яо засудили до страти / фото: Головком
Сюй Яо засудили до страти / фото: Головком

Слідство дійшло висновку, що це отруєння було скоєно Сюєм Яо внаслідок суперечок щодо бізнесу.

Але це ще не все. Сюй Яо також підозрюється в отруєнні ще чотирьох осіб в офісі компанії у період з вересня до грудня 2020 року. І, ймовірно, це сталося через розбіжності з двома з них. У результаті одна людина загинула, а троє вижили, але наразилися на небезпеку.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Але тут справа стає ще більш захоплюючою. Yoozoo Games не тільки відома своїми іграми, але й пов'язана із культовими серіалами.

Проблема трьох тіл / фото: скріншот Youtube
Проблема трьох тіл / фото: скріншот Youtube

Вони мають права на екранізацію китайської трилогії "Проблема трьох тіл", а також розробили гру по "Грі престолів". І ось дивовижний факт: вони дали Netflix права на створення серіалу з трилогії "Проблема трьох тіл", який, до речі, продюсують творці "Гри престолів" Девід Беніофф та DB Уайс.

Таким чином, заінтриговані не лише ігровими світами, а й глядачі, отримають можливість поринути у захоплюючу історію "Завдання трьох тіл" завдяки Netflix, хоча ситуація навколо Yoozoo Games виглядає скандально та моторошно.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що курячий нагетс також має почуття: Netflix представить дивну історію

Вам буде цікаво дізнатися, Fallout 6 чи новий шедевр? Творці серіалу обіцяють щось унікальне для фанів та новачків