Популярний український співак, блогер, гуморист і навіть телеведучий Володимир Дантес, котрий буквально днями випустив кліп "Я залишусь молодим", вирішив порадувати відданих фанатів "легкою еротикою". Справа в тому, що Володимир Дантес зробив це просто на сцені під час виступу.

Виявляється, що Володимир Дантес під час концерту під назвою "Пожежа" у місті Суми зняв штани. Зробив він це заради того, щоби зібрати гроші на потреби українських захисників.

Про це стало відомо завдяки публікаціям глядачів із концерту. Люди публікують знімки просто у Instagram.

Кадри з концерту Дантеса та Дурнєва, фото: Instagram
Кадри з концерту Дантеса та Дурнєва, фото: Instagram

На "гарячих" кадрах можна помітити, що ще встиг оголити свій торс, знявши футболку, колега Володимира Дантеса з шоу - блогер Олексій Дурнєв. За такий "перфоманс" хлопці здобули 50 тисяч гривень доната.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Кадри з концерту Дантеса та Дурнєва, фото: Instagram
Кадри з концерту Дантеса та Дурнєва, фото: Instagram

Відомо, що Дантес та Дурнєв перебувають у гастрольному турі, в рамках якого заплановано концерти у 12 містах. Під час кожного виступу артисти збирають кошти на підтримку армії. Також обіцяють віддати на ЗСУ частину свого прибутку.

А ще варто розповісти, що нещодавно київський Telegram-канал опублікував відео, на якому видно, як кілька продавців із ринку були не готові до зустрічі зі іменитим співаком. Володимир Дантес, один із провідних популярного шоу "Мультитрек", збирав матеріали для свого проекту, але несподівано зіткнувся з лютими висловлюваннями на свою адресу.

"Дебіл, бл*ть, що ти знімаєш?", - запитав його чолов'яга.

Нагадаємо, Каменських – Жмур, а Могилевська – Могила: українські зірки, які прославилися не під своїм ім'ям.

Раніше повідомлялося, Дантес сходив на ринок і отримав незабутні емоції: "Дебіл бл*ть що ти знімаєш".

Також, Дантес відкрив у собі дар ясновидіння: "Потрібно купувати карти таро та заробляти гроші".