Громадяночка з Китайської народної республіки звинувачується у спробі перервати вагітність своєї колеги. Так, співробітниця державної установи у провінції Хубей отруїла воду, щоб не дати жінці піти у декретну відпустку, і таким чином уникнути більшого навантаження у роботі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Oddity Central.

Підлий план, як повідомляється, відкрився, коли жертва помітила, що її вода має дивний смак, незалежно від її джерела. Спочатку вона була переконана, що це вода з офісного водопроводу, але присмак не зник навіть після того, як вона перейшла на пляшку.

Китай, скріншот: Youtube
Китай, скріншот: Youtube

Один із неназваних друзів жертви пожартував, що хтось в офісі може намагатися її отруїти, і жінка вирішила перевірити цю теорію, використовуючи свій планшет для відеозйомки свого столу та всіх, хто до нього підходив.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Так вона впіймала на місці злочину одну з колег, коли та насипала їй у пляшку з водою речовину, схожу на порошок, а потім швидко відвернулася і пішла, щоб ніхто не помітив.

Жінка підсипає отруту у воду вагітної колеги.
Жінка підсипає отруту у воду вагітної колеги.

Згідно зі скріншотами розмов у WeChat, на очній ставці підозрювана в отруєнні заявила, що підмішала отруту у воду жертви, бо не могла самостійно впоратися з додатковим навантаженням, коли вагітна жінка пішла у декретну відпустку.

Постраждала вже повідомила поліцію, і зараз проводиться розслідування. Якщо з'ясується, що підозрювана діяла з наміром заподіяти шкоду, це може означати завдання тілесних ушкоджень, незалежно від того, яку речовину вона використовувала.

Незвичайний випадок став вірусним у китайських соціальних мережах, де більшість користувачів висловили свій шок щодо рішення колеги впоратися з потенційним збільшенням робочого навантаження. "Отруїти когось тільки тому, що ви не хочете, щоб вона пішла у відпустку? Вона що, багато дивиться поліцейських серіалів?" – прокоментувала одна людина у WeChat.

Нагадаємо, дівчина зробила селфі і, подивившись на себе, зрозуміла, що вона у великій біді: що вона побачила.

Раніше повідомлялося, денсіонер образився на онучок, але помстився лише після смерті.

Також, "Думали, я не знав?": наречений зганьбив наречену перед усіма.