Стало відомо, що в будинку оселився досить незвичайний вихованець, а саме каракал, який відноситься до хижих видів сімейства котячих.

"Дика" кицька отримала прізвисько Тіффані. Її господарі стверджують, що вона добра та ласкава. Відео із хижим вихованцем розмістили у паблиці "Котоманія" у соціальній мережі Instagram.

Так, на ролику видно, що Тіффані приносить у зубах іграшку, нагадуючи такою поведінкою більше собаку, ніж кішку.

Також вона легко привчила своїх господарів до порядку і тепер одяг не лежить де завгодно, а складений і захований у шафу. В іншому випадку одяг буде у позначках від пазурів вихованця.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ще у Тіффані дуже розвинене почуття емпатії. Якщо комусь погано, вона сидітиме поруч і втішатиме. Коли господарка спить, кицька дрімає біля неї або йде в іншу кімнату і сидить тихо.

Зазначається, що каракал є ще й вихованим вихованцем, їжу зі столу не просить. Винятки становлять лише морозиво чи сир.

Тіффані, скріншт Instagram

Тіффані любить грати. На відео можна спостерігати, як вона слухняно приносить іграшку господині. Дівчина кидає іграшку в далечінь, а каракал приносить її в зубах і веселощі продовжуються.

Користувачам мережі дуже сподобалася домашня та граціозна кішка. Також вони цікавилися, як Тіффані спить, якій їжі воліє і хвалили за милу зовнішність і поступливу вдачу.

Тіффані, скріншт Instagram

Нагадаємо, що чоловік тільки купив будинок, а під ліжком вже була жінка, що охолола: пролежала 6 місяців.

Раніше ми повідомляли, що чоловіка вже повезли в морг, як раптом він воскрес, таке сталося не вперше: "Диво-людина повернулася!". Лікар заявив, що чоловік не виживе, адже він надто довго перебував у стані клінічної смерті.

Також стало відомо, що він прийде знову: мати кілька років страждала після смерті сина, але потім він з'явився на кухні серед ночі.